Internet!

Gah, dom har landat en farkost på månen men de verkar inte kunna förse en med internet i det här landet. Åtminstone inte mig, jens har ju uppenbarligen fått en livlina till den riktiga världen via fyra hål i väggen. Skönt i a f att äntligen kunna skriva å, ä och ö igen. 

image2

Jag har några opublicerade inlägg på datorn som kanske dyker upp om några dagar, blir lite som "tidigare opublicerat" extramaterial skulle man kunna säga. Annars rullar det på här i, vad som eventuellt kan vara den kallaste platsen på jorden (ingen global warming här inte även om de goda amerikanerna gör så gott dom kan), brookings. Jens glädjerus efter fotbollen och nyinköpta iPoden la sig lite vid dagens kursregistrering. Vi fick då redo på att vi kommit in på 0 (noll) av våra valda kurser. Efter lite luskande återfick vi visst hopp då internationella studenter verkar vara eftertraktade och möjligheter att squiza in oss började smyga fram. Nu har vi klart för 3 credits av tolv. A small step for man...

image4

"ey jens, det är den här vi ska ha här. Den vi fick för fem minuter sen..."

image5

"å, gös...." (fr o m nu kommer gös översättas Void)

så, sitter nu på jens rum och väntar på att han ska tillreda kotletter och ris. Till detta serverar han ranchdressing och spenat. Känns som han är i en kulinarisk svacka jämfört med de mästerverk med konstiga ingredienser han trollar med hemma jag får väl ge grabben lite tid. Viss wal-mart-abstinens börjar tona upp inom mig och längtan efter en bagel på bagelworks ter sig allt starkare.

randombilder från resan...
http://www.facebook.com/album.php?aid=37847&l=eabc6&id=592650802 (ok, klipp o klistra i länken, strul med länkfunktionen)

/ Jonatan, 175 pounds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0