Mexiko



Värme. Bad. Sol. Öl. Taccos. Kött. Häng. Mexiko va obeskrivligt. Att hänga me montereyarna o softa på beachen hela dagarna va precis va howdy-svenskarna behövde. Resan ner gick vi på adrenalin och förväntan, hem reste vi på trötthet och minnen. Minnen av balkonghäng med öl från drugs and liquor. poliser med visselpipor och golf-bilar (inte märket utan sånna man har på golfbanan). mexare med varningsblinkers, kulturschockande tidsuppfattning och knackig engelska. dricksande, spanskfraser och skräcken för hudsläpp. smygfilmandes amerika-äckel, sangria-drickande dagisbarn och pina colada litros. Äh, omöjligt att beskriva men en hint ges genom bilderna nedan.

http://www.facebook.com/album.php?aid=46091&l=4efd8&id=592650802 (aja, klipp-o-klistra länken till adressfältet)
http://www.facebook.com/album.php?aid=46100&l=58cec&id=592650802
http://www.facebook.com/album.php?aid=46103&l=dd792&id=592650802

/ Jonatan (nu med ny viktplan, ska gå upp istället, still 180 p)

Lost

Gah, lost. Just haft en helg med sängliggande, halson, febervärk och expanderande huvud framför lost. Jag var frisk när jag såg första avsnittet och kan eventuellt framkallat någon form av förkylning bara för att kunna streck-titta på första säsongen utan dåligt samvete. Hur som helst blev det så och nu är jag fast.

Dock tveksamt att kolla på lost veckan innan mexico-resan, även om jack och dom andra gett en hel del tips på hur ja ska överleva om ja nu hamnar på en öde ö. funtar på att lira dom där numren på lotto innan ja drar. 4, 8 , 15, 16 & 32. Wish me luck!

2,5 skoldagar kvar till Spring Break nu. På lördag blire bil till Minneapolis med övernatt och på söndag lyfter vi mot denver för att sedan ta oss vidare ner till cancun och playa del carmen. Ska bli nice med lite sol även om viss vårkänsla infunnit sig här igen med smältvatten och t o m en regndroppe eller två idag. 

Nu dags att få jempa att göra lite nytta... filmkillen...

/ Jonatan

Halvtid och mexiko hägrar

image26

på något sätt kan man nu se en halv tid. Eller en halvtid. 7e mars, två månader sedan landningen och två månader till skolan slutar. och visst känns det skönt att sista tentan innan SB och Mexiko är avklarad. En vecka av uppladdning väntar och sedan brookings-sioux falls, sioux falls-minneapolis, minneapolis-denver, denver-cancun, cancun-playa del carmen... see you there!

/ Jonatan, 179 pounds

Vår, vinter o bio

image25

Hann liksom aldrig berätta att all snö i princip hade bytt stadie till vätska och påbörjat sin vandring till tjälen. Hann liksom inte skriva om varma (ej ljumma) stunder i solen. Igår föll snö från himlen o krossade vårdrömmen för den här gången. Med mark som återigen täckts av luftigt, fruset, vatten och kylslagna vindar. Men bio var vi på, Semi-pro. Som expected ungefär, ni där hemma kan ju kolla in biograferna i Juni när den går upp hos er. (Då jag för övrigt åter anslutit mig till svensk mark).

Nä, åter till tentastudier. 1,5 vecka till Spring break o mexico. Hola!

/ Jonatan

Sushi sunday

image24
team sushi - so damn good!

/ Jonatan

bildlänk

http://www.facebook.com/album.php?aid=42735&l=7b859&id=592650802

här finns lite bilder från ett vårigt brookings.... klipp ur länken o klistra in i adressfältet, blogg.se verkar inte vilja gör det till en länk...



RSS 2.0