Forsta dagarna

OK, mitt forsta inlagg far bli ett kort ett, star och vantar pa Jonte, Maria och Emily som ar i bokaffaren precis bredvid. Vi har nu tillbringat ett par dagar har i Brookings och mycket av det man fovantade sig av USA verkar stamma bra. Idag sa fick vi t ex en lunch bestaende av wienerbrod, majonnas, chips, kalkon och iste..Inget javla GI-mal med andra ord. Man ser aven tydliga spar av matkulturen pa befolkningen..
Jonte bor som sagt med tre musikanter...jag bor med tre jagare...lagenheten ar dekorerad med patroner, rester av gamla djur, en tavla med jaktresultat...men men, de ar sakert tre hyvens grabbar, har inte fatt tillfalle att traffa dem, da de inte kommit tillbaka fran lovet an..
Nu ska vi pa en andra vanda till Wal-mart...Jontes nya smultronstalle. Han var ju sjysst nog att plocka pa sig lite av mitt snus pa vagen hit, o ja vet att ja kommer fa atergalda denna tjanst genom att hjalpa honom fa hem all hans beef jerky, sweet'n low, maple syrap...listan ar lang.

ps. sa fort efter vi har fatt internet pa rummen kommer massa bilder.

Howdie/ Jens

Kommentarer
Postat av: Erik Kaverén

Tjenare!
Hoppas allt är bra med dig också där borta i landet utan guld på de fina ölen.

Har ju bara kommenterat Jontas inlägg hittills. Så jag får väl passa på att dra ett par ord när du är författare med.

Några av Jontas sista ord innan han åkte va att han skulle gå ner i vikt tills han kommer hem igen. Kanske blir svårt med Wal-mart kombinerat med sockerberoende.

2008-01-12 @ 15:27:13
URL: http://www.kaveren.com
Postat av: Mia

Ja, Jens, jag hoppas du förstår att våra förhoppningar är att du tar ansvar för detta, och
att du ser till att pojken får nya matvanor trots matkulturen! Take Care!

2008-01-13 @ 00:36:07
URL: http://www.denarsadar.blogspot.com
Postat av: Den siste uppsastikanen

Tjena Gubbar! Härligt att höra att ni har det fint. Tycker det låter som att Jakt är din grej Jens, även om de villebråd du fällt i din dag är lite mer av den mänskliga varianten ;)

Själv fixar jag det sista på vår vackra skrift. Är så trött på den!

Hoppas på mer rapporter snart!

2008-01-13 @ 11:55:28
Postat av: Farsan

Jens, skäll inte på jonte det är hans farsas fel att han hänger på wall mart han e uppväxt där o en annan sak det finns snus i det förlovade landet copenhagen heter det testa gärna tuggtobak oxå men för faen tugga inte på det.

2008-01-14 @ 08:33:48
Postat av: Farsan

Tuggtobak är en grön frp med en röd indian på kommer inte ihåg vad den heter.

2008-01-14 @ 09:20:13
Postat av: Jens

ni behöver inte oroa er för att Jonte blir rundare om kinderna. På wal-mart finns faktiskt allt, till och med nyttiga saker. Även om det tog 2 man ur personalstyrkan typ 10 min att hitta olivolja till mig.. tålamod är det enda man behöver på wal-mart..och dollars såklart. Ja lovar att bara laga nyttig mat till honom. Och tack för tipset om snuset!

2008-01-15 @ 04:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0