Sprängda ägg, vår och 70 år

image21

Ok, blir lite glest mellan inläggen men håll ut... då och då kommer bloggen uppdaters. Mellan tentor, assignments och presentationer kommer usa-ligan forsätta förmedla små budskap över atlanten (eller vilken väg som nu är närmast).

Kallt är det men till och från får vi riktiga vårdagar när termometern kryper upp till 30 grader. Sörre delen av världens befolkning kallar dock samma temperatur typ 0 grader men det räcker för att folk ska gå i shorts, spela football i snön och köra motorcykel. Vid något tillfälle har vi till och med blött våra skor i smältvatten så det finns hopp.

Annars ägnar vi dagarna åt att filosofera över marcom, företagande och sprängda ägg. Kokar man ägg tills vattnet dunstar (ca 45 min) och sedan steker i torr panna ytterligare 15-20 minuter inträffar något spännande. Rubriken på dagens inlägg kan ge en hint annars kan man;
a) komma hit o hjälpa till att leta äggskal o gröna äggbitar i lägenheten, eller
b) testa

Grattis Morfar med. 70 bast, inte illa för den golfande, hockeyfantast-trädgårdsmästar-fiskaren på öster. 

Nu dags att plugga sista 15 innan photo-quiz.

Stay warm!

/ Jonatan 183 pounds och slut på lönnsirapsförrådet.

Kommentarer
Postat av: Emmi

Eehh, hur kommer man på den idén? Låter som nåt illustrerad vetenskap för kidz skulle vara intresserad av. Har ni inte tillräckligt mycket plugg att sysselsätta er med? ;)

2008-02-27 @ 04:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0